Teollisuusmaalaus

Carelia Corro on erikoistunut vaativaan teollisuusmaalaukseen

Vahvuutemme on sitoutunut ja erittäin kokenut henkilöstö, jolla vastaamme kaikista vaativimpien loppuasiakkaiden pintakäsittelytarpeisiin. Carelia Corro kouluttaa itse omat työntekijänsä kunkin asiakkaan erikoistarpeisiin, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Käytämme yksiköissämme uusinta mahdollista tekniikkaa varmistaaksemme laadukkaan ja toimintavarman pintakäsittelyn. Teemme jatkuvasti tiivistä kehitystyötä yhdessä laitetoimittajien kanssa pysyäksemme kehityksen kärjessä.

Pystymme tarjoamaan alihankintapintakäsittelyä kahdella eri toimipisteellä (Savonlinna ja Lievestuore). Palveluihimme kuuluu myös pintakäsittelytarkastukset sekä pakkaus- ja logistiikkatoiminnot.

Carelia Corro on maalaamo ulkoistuksen ammattilainen ja hoitaa pääasiakkaidensa pintakäsittelytoiminnot kokonaisvaltaisesti mukaan lukien laatu-, ympäristö-, ja työturvallisuusasiat.

Carelia Corro suosii maalausyhdistelmissään ympäristöystävällisiä vesimaaleja aina, kun se on mahdollista. VOC-päästöjä vähennämme käyttämällä niukkaliuotteisia maalituotteita sekä tislaamalla kaikki pesuliuottimet uudelleenkäytettäväksi. Pintakäsittelylaitoksemme ovat uudenaikaisia ja niissä on panostettu vahvasti energia ja operointitehokkuuteen.