ANDRITZ Savonlinna Works Oy, Savonlinna

ANDRITZ Savonlinna Works Oy toimittaa koneita, laitteita ja palveluja maailmanlaajuisesti paperi- ja selluteollisuudelle. ANDRITZ Savonlinna Worksissa tuotetaan muun muassa sellupesureita, rumpusuodattimia, kiekkosuodattimia, sellunkeiton laitteita ja painelaitteita, sekä varaosia näihin laitteisiin. Yritys tarjoaa myös huolto-, modernisointi-, seisokki- ja asennuspalveluja ympäri maailman.

Carelia Corro on teolliseen pintakäsittelyyn erikoistunut kumppani, joka operoi asiakkaidensa maalaamoita. Ulkoistamalla asiakas saa toimittajan pintakäsittelyosaamisen, kokemuksen ja yhteistyöverkot käyttöönsä, jolloin hän voi keskittyä omiin ydinprosesseihinsa.

Carelia Corro Oy:n Savonlinnan yksikössä pintakäsitellään paperi- ja
selluteollisuuden laitteita vaativiin olosuhteisiin. Pystymme pintakäsittelemään erittäin suuria ja raskaita työkappaleita. Yksikkö tarjoaa myös alinhankintapintakäsittelyjä mukaan lukien peittaukset.

Carelia Corro Oy:n Savonlinnan yksikön palveluihin kuuluvat:

  • rasvanpoistopesut
  • happopeittaus
  • isojen kappaleiden ruiskupeittaus
  • allaspeittaukset
  • hiekkapuhallus, teräsraepuhallus, lasikuulapuhallus
  • ruiskumaalaus.

Savonlinnan konepajalla on pitkä, yli sadan vuoden historia, jonka aikana on kehitetty toimintoja tulevaisuuden haasteita varten. Pintakäsittelykumppanina, Carelia Corro tukee tätä jatkuvaa kehitystä muun muassa hyödyntämällä uusia pintakäsittelyteknologioita sekä ympäristöystävällisiä prosesseja ja materiaaleja. Tästä esimerkkinä olemme juuri investoineet uuteen puhallusmateriaalin magneettierottimeen, joka tehostaa puhallusmateriaalin uusiokäyttöä.

Osoite
Carelia Corro Oy
Lypsyniemenkatu 5 (c/o Andritz)
57200 Savonlinna