ANDRITZ Warkaus Works Oy, Varkaus

ANDRITZ Warkaus Works Oy:llä on pitkä ja laaja kokemus voima- ja soodakattiloiden paineenalaisten komponenttien valmistuksesta. Yritys tarjoaa tuotteita ja palveluita uusiin kattiloihin sekä olemassa olevien kattiloiden modernisointeihin. Yrityksellä on merkittävä rooli myös robotiikan soveltamisessa omassa tuotannossa ja sitä kautta tehokkuuden tarjoamisessa asiakkaille. Tuotteet ja palvelut toimitetaan globaaleille markkinoille ensisijaisesti ANDRITZin globaalin organisaation kautta, ja suurin osa projekteista viedään Eurooppaan, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan sekä Aasiaan.

Carelia Corro on teolliseen pintakäsittelyyn erikoistunut kumppani, joka operoi asiakkaidensa maalaamoita. Ulkoistamalla asiakas saa toimittajan pintakäsittelyosaamisen, kokemuksen ja yhteistyöverkostot käyttöönsä, jolloin hän voi keskittyä omiin ydinprosesseihinsa.

Carelia Corro Oy:n Varkauden yksiköllä on vastuu tehtaan pintakäsittely- ja pakkaustoimintojen operoinnista.

Yksikössä pintakäsitellään asiakkaan kattilakomponentteja, joita hyödynnetään kemiallisissa soodakattiloissa sekä muissa teollisissa sovelluksissa käytettävissä kattiloissa. Yksikön maalauskammion pituus on 38 metriä, jonka ansiosta pystymme pintakäsittelemään erittäin suuria ja raskaita työkappaleita. Maalaamossa käytetään ainoastaan vesiohenteisia maaleja.

Carelia Corro Oy:n Varkauden yksikön palveluihin kuuluvat:

  • märkämaalaus
  • pakkaus ja lähetys.

Yksikkö muutti ANDRITZ Warkaus Worksin kanssa uusiin moderneihin tiloihin alkuvuodesta 2023.

Osoite
Carelia Corro Oy
Relanderinkatu 2
78201 Varkaus