Aurajoki Oy, Lievestuore

Aurajoki on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys, jonka palveluvalikoimaan kuuluu metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia. Yrityksen kuumasinkityslaitokset toimivat Aurassa, Lievestuoreella, Mikkelissä ja Pirkkalassa. Yrityksellä on myös elektrolyyttisiin pinnoitteisiin erikoistunut yksikkö Turussa sekä teräsrakenteisiin erikoistunnut yksikkö Saarijärvellä.

Carelia Corro Oy on teolliseen pintakäsittelyyn erikoistunut kumppani, joka operoi asiakkaidensa maalaamoita. Ulkoistamalla asiakas saa toimittajan pintakäsittelyosaamisen, kokemuksen ja yhteistyöverkot käyttöönsä, jolloin hän voi keskittyä omiin ydinprosesseihinsa.

Carelia Corron Lievestuoreen yksikössä pintakäsitellään alihankintateollisuuden osia. Lievestuoreen yksikkömme on erikoistunut kuumasinkittyjen lopputuotteiden pintakäsittelyyn. Yksikössä tehdään pintakäsittelyä myös muille paikallisille asiakkaille.

Carelia Corron Lievestuoreen yksikön palveluihin kuuluvat:

  • alumiinioksidipuhallus
  • ruiskumaalaus
  • kuumasinkittyjen kappaleiden pintakäsittely.

Aurajoen toiminta perustuu vastuullisuuteen kaikilla osa-alueilla, ja yritys keskittyy tarjoamaan joustavia, tehokkaita ja jatkuvasti kehittyviä palveluita. Carelia Corron tavoitteena on vastaavasti olla vastuullinen pintakäsittelykumppani, ja tuemme asiakkaidemme jatkuvaa kehitystä muun muassa hyödyntämällä uusia pintakäsittelyteknologioita sekä ympäristöystävällisiä prosesseja ja materiaaleja.

Osoite
Carelia Corro Oy
Tehtaantie 5, (c/o Aurajoki)
41400 Lievestuore