Weckman Steel, Heinola

Weckman Steel Oy on suomalainen perheyritys, joka tunnetaan kestävistä ja näyttävistä teräskatoista. Weckmanin kattotuotteilla on jo 1960-luvulta lähtien katettu lukemattomia asuin-, tuotanto- sekä liiketiloja niin Suomessa kuin muuallakin. Yritys valmistaa myös teräsrunkoisia halleja ja traktoriperävaunuja moniin eri käyttötarkoituksiin. Yrityksellä on tehtaat Heinolassa ja Iisalmessa sekä laaja jälleenmyyjä- ja asennusverkosto. Weckman Groupiin kuuluvat lisäksi yritykset Orimattilassa, Saksan Zevenissä ja Viron Viimsissä.

Yhteistyön ansiosta Weckman Steel saa käyttöönsä Carelia Corron pintakäsittelyosaamisen, kokemuksen ja yhteistyöverkostot. Carelia Corro ottaa kokonaisvastuun pintakäsittelystä ja optimoi prosessit hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja vuosikymmenten osaamista. Carelia Corro tulee tarjoamaan palveluitaan myös muille Päijät-Hämeessä sijaitseville yrityksille.

Weckman Steelin yhteistyö Carelia Corron kanssa on merkittävä askel eteenpäin. Tämä antaa meille mahdollisuuden hyödyntää Carelia Corron huippuluokan osaamista ja teknologiaa, mikä parantaa tuotteidemme laatua ja viimeistelyä. Samalla voimme keskittyä entistä vahvemmin ydinliiketoimintaamme ja luottaa siihen, että pintakäsittelyprosessimme on alan parhaiden asiantuntijoiden hallussa.
– Hannu Jokinen, toimitusjohtaja @ Weckman Steel

Carelia Corron Vierumäen yksikön palveluihin kuuluvat:

  • märkämaalaus
  • pulverimaalaus
  • kastomaalaus
  • raepuhallus

Toimipiste tarjoaa pintakäsittelpalveluita kaikille asiakkaille Päijät-Hämeen alueella.

Osoite
Carelia Corro Oy
Härkäläntie 72, (c/o Weckman Steel Oy)
19110 Vierumäki