Weckman Steel ja Carelia Corro yhteistyöhön pintakäsittelytoiminnassa

Weckman Steel Oy on suomalainen perheyritys, joka tunnetaan kestävistä ja näyttävistä teräskatoista. Weckmanin kattotuotteilla on jo 1960-luvulta lähtien katettu lukemattomia asuin-, tuotanto- sekä liiketiloja niin Suomessa kuin muuallakin. Yritys valmistaa myös teräsrunkoisia halleja ja traktoriperävaunuja moniin eri käyttötarkoituksiin. Yrityksellä on tehtaat Heinolassa ja Iisalmessa sekä laaja jälleenmyyjä- ja asennusverkosto. Weckman Groupiin kuuluvat lisäksi yritykset Orimattilassa, Saksan Zevenissä ja Viron Viimsissä.

Yhteistyön ansiosta Weckman Steel saa käyttöönsä Carelia Corron pintakäsittelyosaamisen, kokemuksen ja yhteistyöverkostot. Carelia Corro ottaa kokonaisvastuun pintakäsittelystä ja optimoi prosessit hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja vuosikymmenten osaamista. Carelia Corro tulee tarjoamaan palveluitaan myös muille Päijät-Hämeessä sijaitseville yrityksille.

”Weckman Steelin uusi yhteistyö Carelia Corron kanssa on merkittävä askel eteenpäin. Tämä antaa meille mahdollisuuden hyödyntää Carelia Corron huippuluokan osaamista ja teknologiaa, mikä parantaa tuotteidemme laatua ja viimeistelyä. Samalla voimme keskittyä entistä vahvemmin ydinliiketoimintaamme ja luottaa siihen, että pintakäsittelyprosessimme on alan parhaiden asiantuntijoiden hallussa.”
– Hannu Jokinen, toimitusjohtaja @ Weckman Steel

Weckmanin Vierumäen tehtaalla on vastikään otettu käyttöön uudet maalauslinjastot, jotka hyödyntävät uusinta pintakäsittelyteknologiaa. Nämä investoinnit mahdollistavat merkittävän tuotantokapasiteetin noston ja parantavat entisestään tuotteiden laatua ja viimeistelyn tasoa. Myös ympäristönäkökohdat ovat olleet tärkeässä roolissa uusia linjastoja hankittaessa ja tehtaalla on nyt käytössä markkinoiden energiatehokkain märkämaalauskammioratkaisu sekä raepuhaltamo-maalaamo tehokkaalla rakeenkierrätysjärjestelmällä. Koko pintakäsittelylinjastoa monitoroidaan ja ohjataan digitaalisella järjestelmällä. Toimipiste tarjoaa myös pulveri- ja kastomaalauspalveluita.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme aloittaa yhteistyön Weckman Steelin kanssa. Tämä mahdollisuus operoida ja edelleen kehittää Weckmanin pintakäsittelyä on meille suuri kunnia. Toimipisteen tilat ja teknologia ovat kohdallaan, ja Carelia Corron vahvalla osaamisella voimme varmistaa, että tarjoamme korkealaatuisia palveluita Weckman Steelille sekä koko Päijät-Hämeen alueelle.”
-Miikka Kuutilo, toimitusjohtaja @ Carelia Corro

Carelia Corro Oy on teolliseen pintakäsittelyyn erikoistunut kumppani, joka operoi asiakkaidensa maalaamoita. Ulkoistamalla asiakas saa toimittajan pintakäsittelyosaamisen, kokemuksen ja yhteistyöverkot käyttöönsä, jolloin hän voi keskittyä omiin ydinprosesseihinsa.

Haluatko lisätietoa pintakäsittelyn ulkoistamisesta? Tarvitsetko luotettavaa pintakäsittelykumppania?

Lisätietoja: Miikka Kuutilo 050-4368948, miikka.kuutilo@careliacorro.fi

Vastaa