Yritys

Carelia Corro Oy

Carelia Corro Oy on vuonna 2017 perustettu teolliseen pintakäsittelyyn erikoistunut yritys. Yrityksen taustalla on pitkänlinjan pintakäsittelyalan ammattilaisia, joilla on vahva ja monipuolinen kokemus korroosionestomaalauksesta sekä laaja-alaiset verkostot alalta.

Carelia Corron missio on tuottaa laadukkaita pintakäsittelypalveluja luotettavilla toimitusajoilla. Yrityksen visio on kasvaa orgaanisesti Pohjoismaissa sekä haastaa nykyiset toimijat ketterällä ja kustannustehokkaalla liiketoimintamallilla. Toimintatapamme perustuu parhaan mahdollisen teknologian hyödyntämiseen sekä laadun ja tuotantotoimintojen varmistamiseen kaikissa olosuhteissa. Varmistamme tuotantomme tehokkuuden ja laadunhallinnan alan uusimmilla digitaalisilla työkaluilla, kun maalauslaitosten digitaalisilla kaksosilla (Digital twin).

Yrityksen arvot kiteytyvät kokonaisvaltaisen vastuun ottamiseen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Joustavuus on vahvuutemme ja elinehtomme. Ratkaisemme asiakkaidemme pintakäsittelyhaasteita investoimalla sekä uusiin pintakäsittelyteknologioihin, että mahdollisiin modernisointi- ja tuotannon pullonkaulahankkeisiin.

Loppuasiakkaitamme ovat johtavat Suomalaiset konepajat ja laitevalmistajat. Carelia Corro pintakäsittelee tuotteita kovimpiin mahdollisiin olosuhteisiin ja on tottunut erittäin vaativaan laatutasoon.

Missio, visio ja arvot